Apple Watch SE. Stoja za to. Dostupné. Šikovné. Neodolateľné. Podstatné funkcie, ktoré ti pomôžu komunikovať a viesť aktívnejší, zdravší a bezpečnejší život. Dolaď si hodinky podľa nálady. Pri remienkoch máš na výber z najrôznejších štýlov, materiálov a farieb. A ciferníky si môžeš prispôsobiť podľa svojho. Viac 
Podstatné funkcie, ktoré ti pomôžu komunikovať a viesť aktívnejší, zdravší a bezpečnejší život. Dolaď si hodinky podľa nálady. Pri remienkoch máš na výber z najrôznejších štýlov, materiálov a farieb. A ciferníky si môžeš prispôsobiť podľa svojho. Majú všetko podstatné, čo ti pomôže udržovať si motiváciu, byť aktívni, zostať v spojení, strážiť si zdravie a viesť bezpečnejší život. Múdra sada a prerobené aplikácie vo watchOS 10 ti ukážu už pri letmom pohľade viac informácií. Vďaka funkciám, ako sú detekcia autonehody1 a vylepšené tréningové ukazovatele, sú Apple Watch SE ešte praktickejšie ako kedykoľvek predtým.

  • Retina displej s jasom až 1 000 nitov
  • Čip SiP S8
  • Vodeodolnosť na plávanie až do 50 m
  • Výdrž až 18 hodín a režim nízkej spotreby
Mohlo by sa hodiť:

Porovnaj modely Apple Watch >
Rozbalené produkty skladom za super ceny >

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.

 

Prechádzať kategórie